logo well jezelf


Zorg...goed voor jezelf!


Ambulante/individuele begeleiding

Welljezelf biedt ambulante/individuele begeleiding aan.

Soms lukt het je nog niet helemaal om je leven zelfstandig te leiden en kun je daar nog wat hulp bij gebruiken, Wendy is daar om jou te ondersteunen!  We kijken samen wat je nodig hebt, stellen een begeleidingsplan op en werken aan (realistische) doelen. Wendy begeleidt en coacht jou daar waar nodig, afhankelijk van jouw hulpvraag! De dieren kunnen daarbij ondersteund ingezet worden.


Omdat het gedrag van een kind niet los te zien is in interactie met zijn omgeving werken we nauw samen met u als ouder en indien nodig met andere direct betrokkenen (school, grootouders enz), samen zoeken wij naar wat helpend is voor uw kind!

Wendy heeft voor haar afstudeeronderzoek GGZ kind en jeugd onderzoek gedaan naar de meerwaarde van de inzet van dieren en in het bijzonder paarden in het kader van de sociaal- emotionele ontwikkeling van jongeren. De resultaten daarin zijn verbluffend.

Bij Welljezelf kunnen dieren ingezet worden ter bevordering van de sociaal- emotionele en persoonlijke ontwikkeling.


  Training/ coaching

  Individueel

  Welljezelf biedt trainingen aan ter bevordering van de persoonlijke en sociaal- emotionele ontwikkeling. Deze trainingen bestaan o.a. uit weerbaarheidstrainingen; opkomen voor jezelf, nee leren zeggen, agressieregulatietraingen, angstregulatietrainingen, psycho-educatie, Rationele Emotieve Therapie al dan niet in combinatie met de inzet van de dieren.


  In groepsverband

  Niet alleen voor individuele begeleiding kun je bij Welljezelf terecht ook een team (collega’s, sportclub, familie, vrienden enz) kun je bij Welljezelf op een ander niveau brengen. Paarden en honden zijn daarvoor een geschikt middel bij uitstek!


  Logeren

  Wij bieden logeerweekenden en vakanties aan voor kleine groepen vanaf ongeveer 10 jaar. 

  Well jezelf en haar directe omgeving biedt optimale omstandigheden om tot jezelf te komen! Mogelijkheden tot ontspanning; wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, paardrijden zijn er volop. Het huis is vrijstaand waardoor je een groot gevoel van vrijheid hebt en er is voldoende ruimte in de tuin eromheen om lekker te chillen, een potje te voetballen, lekker een duik in het zwembad te nemen of met de dieren bezig te zijn.


   Dagbesteding

   Wij bieden dagbesteding aan in het groen en dier.

   Welljezelf bevindt zich tegen Nationaal Park de Maasduinen aan en onze dagbesteding richt zich met name op buitenactiviteiten. Het verzorgen van de dieren (voeren, wandelen, borstelen enzovoorts) en activiteiten in het groen behoren tot de werkzaamheden.

   Aangezien kleinschaligheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan bij Welljezelf zullen de groepen niet groter zijn dan maximaal 4 of 5 personen.